Hoe kan je je verbruik van medisch materiaal optimaliseren?

- 24/03/2022 -

Hier komt binnenkort meer nieuws! ... Lees meer

Afbeelding Hoe kan je je verbruik van medisch materiaal optimaliseren?

Algemeen

Alle informatie op deze website – https://www.rdmedical.be/ – is ter goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld ter informatie. RDmedical biedt geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als een actie op eigen risico. Prijzen en producten op de website van RDmedical kunnen verschillen van de werkelijkheid. RDmedical kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten op de website, informatie, toepassingen van interactieve aard, foto’s, … horen toe aan RDmedical en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van een deel of geheel van deze site onder welke vorm en op welke wijze dan ook naar vorm of inhoud zonder uitdrukkelijke schriftelijke toelating van RDmedical, zal worden vervolgd burgerlijk en strafrechterlijk.

Links naar externe websites

U kunt via onze website andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel RDmedical ernaar streeft haar website uitsluitend van kwalitatieve links te voorzien, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar (s) en / of inhoud van deze websites kunnen onaangekondigd veranderen voordat RDmedical de mogelijkheid heeft om de relevante (slechte) link te verwijderen.
Houd er rekening mee dat zodra u de website van RDmedical verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en -voorwaarden hebben. RDmedical heeft hier geen controle over. Het wordt aanbevolen om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst sluit of informatie beschikbaar stelt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties met de RDmedical nieuwsbrief

  Inschrijven

  vector

  Onze winkel

  Vragen of advies nodig? Kom gerust langs in onze winkel

  Je kan de winkel vinden in de Ypermanstraat 15 te 8900 Ieper.

  Dagelijks geopend van maandag tot donderdag van 10.00u tot 15.00u, vrijdagnamiddag van 13.30u tot 17.30u.

  Buiten deze uren kan er op afspraak afgehaald worden of een bezoek ingepland worden.

  Sfeerbeeld RDmedical | Medisch en verzorgingsmateriaal in Ieper

  Geen tijd? Whatsapp ons!

  Icoon Whatsapp | RDmedical